За нас Продукти Съоръжения Контакти
   
За нас

"Алгара" ООД е правоприемник на "Специализирана производствена монтажна организация за автоматизация" /СПМОА/- гр.Търговище. СПМОА е създадена през 1969 година и произвежда ел.табла за металорежещи машини, машини с цпу, за строителството, помпени станции, КИП и А за заводи за химическата промишленост.

През 2004 година завода е приватизиран и в момената произвежда електромерни табла, табла за строителството, за помпени станции и други обекти.Произвежда метални изделия за офис мебели, метални каси, каси за ловно оръжие, стелажи и всякакъв тип метални изделия от ламарина с дебелина до 10 мм. Извършваме механична обработка на детайли на стругове с цпу с размери до φ 580. Заводът разполага с машини за разкрояване, огъване, щанцоване и заваряване на ламарина. Многопоансонна преса с цпу за изрязване на отвори с различна конфигурация. Разполагаме с машини за механична обработка стругове с цпу, фрези, координатно-разтъргваща машина, шлайф машина и други. В завода има изграден участък за прахово боядисване с над 200 цвята.

Освен производствена дейност, заводът отдава помещения под наем. Заводът разполага със свободни производствени помещения сграда 700 м2 на три етажа и отделни зали в производствен корпус 1500 м2 с височина три метра.

Заводът е в непосредствена близост до жп гара Търговище и е на главен път, разполага с големи площи за паркиране, което улеснява много товаро-разтоварните дейности на нашите наематели.© 2010 Алгара ЕООД. Всички права запазени.
начало | за нас | продукти | съоръжения | контакти